Kennismaken

U kunt vrijblijvend eens bellen en kennis komen maken, zodat u kunt ervaren of u binnen mijn praktijk op de voor u goede plek bent. Omdat de drempel om langst te komen vaak al hoog genoeg is zijn geen kosten aan de kennismaking verbonden. Alles wat besproken wordt, is volgens wettelijk voorschrift vertrouwelijk.

U kunt uzelf op eigen initiatief, dus zonder verwijzing van een huisarts, aanmelden. U kunt mij bellen en als u inspreekt, bel ik u zo spoedig mogelijk terug. U kunt ook een e-mail sturen. Het eerste gesprek na aanmelding vindt doorgaans binnen 14 dagen plaats. Er is geen wachtlijst.

Het traject na de kennismaking

COACHING staat voor advies en begeleiding. Drie gesprekken kunnen voldoende zijn. Doel kan zijn om emotioneel wat lucht te krijgen, of wat meer helderheid over uw situatie. Ook kan coaching helpen om steviger in uw schoenen te staan. Wegens het meer praktische karakter past coaching goed bij werksituaties.

PSYCHOTHERAPIE gaat wat dieper op het probleem in als emoties niet makkelijk toegankelijk zijn. Soms ligt een oplossing niet meteen voor de hand, en vraagt een situatie om wat meer zorg en aandacht voor er helderheid komt. Therapie duurt gemiddeld vijftien sessies.